BadmintonWorld Bespanservice

Sinds we de bespan-tickets hebben geïntroduceerd in onze webshop, bespant onze bespanner zijn vingers blauw! Als zoete broodjes worden de bespan-tickets gekocht. Dus hebben wij een juiste keuze gemaakt voor onze klanten, want je profiteert al snel van een leuke korting per bespanning.

We hadden niet verwacht dat het zo’n succes zou gaan worden, maar de spelers/speelsters die al tijden met onze bespanningen spelen, zijn zo’n beetje allemaal omgegaan om via onze webshop hun bespan-tickets vooraf te kopen. Naast dat ze hun favoriete snaar kiezen, kan men ook zelf een kleurtje kiezen en sommige maken het lekker bond door twee kleuren te kiezen voor in hun racket(s).

Tijdens de selectie van de snaar en kleuren, kun je namelijk voor de main (lengte-snaar) en de cross (breedte snaar) een ander kleur kiezen. En onze bespanner zorgt er dan voor dat het ook zo wordt uitgevoerd.

Na de aankoop van de bespan-tickets hoef je alleen nog maar je rackets af te geven en op te halen. Betalen heb je immers al gedaan via het vertrouwelijk en veilige iDeal. Handiger kunnen we het bijna niet meer maken…

Buiten de regio

Er zijn zelfs spelers/speelsters die rackets verzamelen op de club en deze naar ons toesturen om te bespannen. Want waar vind je nog een professionele bespanning voor maar € 13,50 per bespanning? En het maakt echt niet uit welke snaar je kiest, want wij rekenen voor alle bespanningen dezelfde prijs.

Of het nu een Kumpoo KS-2.1 is of een Yonex Aerobite, alles heeft dezelfde prijs! Zelfs als je kiest voor onze Hybride bespanningen, zoals bijvoorbeeld de combinatie BG65Ti/BG80. Echt alles is maar € 13,50 per bespanning.

Let er wel op dat de verzendkosten van het versturen van de rackets via de pakketdienst geheel voor eigen rekening is van de klant. Wil je hier meer over lezen? Klik dan HIER!!

Eigen snaren

Wil jij je racket(s) met zelf aangekochte snaren laten bespannen? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Waar we normaliter een tientje vragen voor deze handeling, kun je via onze webshop een bespan-ticket kopen van € 8,50 voor het bespannen met eigen snaar. Het merk en type maakt echt niet uit, zolang het maar voldoende is om een compleet racket te bespannen.

De meeste merken hebben sets van 10 meter die je kan kopen. Dat is precies genoeg om jou favoriete racket te kunnen laten bespannen.

Heb jij je bespan-ticket al gekocht via onze webshop? Nee? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en maak je keuze….

Bespan-ticket kopen? Klik dan HIER!!!

Geef een reactie