Redclear verenshuttles Pro-70

Naast de zaalhuur zijn de kosten voor aanschaf van de shuttles de grootste belasting op de clubkas. Jaarlijks worden deze hoger en hoger. Maar hoe bespaar je nu op de uitgave van de shuttles in je clubkas? BadmintonWorld Bespanservice kan u daar bij helpen, samen met de Redclear Verenshuttles.

Natuurlijk wilt u het beste voor uw spelers/speelsters binnen uw badmintonclub, maar bent u bereid om daar de hoofdprijs voor te betalen omdat er een wereldbekende naam op staat? Of betaald u liever minder voor dezelfde kwaliteit waar dan geen wereldbekende naam op de kokers en/of shuttles staat?

Wij kunnen u daarbij helpen met de shuttles van Redclear!

Redclear is sinds 2016 al op de Nederlandse badmintonmarkt en staat de Redclear T-30 (Cat. B) al vanaf dat moment op de shuttlelijst van Badminton Nederland. Maar inmiddels staan ook de Redclear T-50 (Cat.B) en de Redclear Pro-70 (Cat.A) op de shuttlelijst.

Officieel distributeur van Redclear

Waarom kunnen wij dan keihard concurreren met de grotere merken? Omdat wij direct in contact staan met Redclear Europe en daar scherpe afspraken mee hebben kunnen maken. BadmintonWorld Bespanservice is dan ook niet voor niets Officieel distributeur Nederland van Redclear geworden.

Naast dat dat wij de shuttles inkopen en verkopen, hebben wij ook direct invloed op de kwaliteit die wordt ingekocht door Redclear Europe. Wij laten niets aan het toeval over en willen gewoon het beste voor alle badmintonners tegen een betaalbare prijs.

Redclear Verenshuttles
Redclear Verenshuttles zijn van hoge en duurzame kwaliteit.

Begin nu met besparen op uw aankoop van shuttles

Via onze webshop kunnen de spelers/speelsters al enige tijd profiteren van leuke staffelkortingen op de aankoop van de Redclear Verenshuttles.

Maar voor u als badmintonclub en/of -vereniging kunnen wij nog veel meer betekenen dan die paar euro. Middels een vrijblijvende offerte kunnen wij u direct laten zien wat u kunt besparen als u grotere aantallen inkoopt bij BadmintonWorld Bespanservice. Het enige wat u hoeft te doen is ons een mailtje sturen, met daarin de gegevens van uw badmintonclub of- vereniging, het aantal kokers wat u wellicht zou willen inkopen en wij sturen u een vrijblijvende offerte toe.

Zonder verdere verplichtingen kunt u onze offerte naast de factuur leggen van de shuttles die u eerder hebt in gekocht en u zal verbaasd zijn over de kortingen die wij u kunnen aanbieden.

–> Klik HIER en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! <–

Ook voor trainers, sportwinkels en/of -webshops

Naast dat wij aan clubs leveren, hebben wij ook diverse trainers waar wij mooie afspraken mee hebben gemaakt, zodat deze ook een extra centje kunnen bij verdienen. Deze zijn als het waren onze wederverkopers geworden!

Ook sportwinkels/webshops kunnen een Redclear Reseller worden.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.


Redclear Verenshuttles

Geef een reactie