Bespanpas

Daag bespankaart! Hallo bespanpas!

18 september 2021 Door BadmintonWorld Bespanservice 2

Ook wij gaan met de tijd mee en bekijken de ontwikkelingen om ons heen. Vandaar dat we een tijdje terug afscheid hebben genomen van de bespankaarten, welke door sommige de strippenkaart werd genoemd. Maar we hebben niet stil gezeten en hebben vanaf heden de bespanpas! Dat is alweer een stuk digitaler geworden dan gaatjes knippen in de bespankaart.

Bij het bedenken van een vervanger voor de bespankaart hebben we weer goed geluisterd naar onze klanten. We hoorde wel een de kreet “Ik weet niet waar ik die bespankaart heb gelaten.” Dat is natuurlijk niet fijn als je geld hebt uitgegeven en dan die kaart niet meer gevonden krijgt. Dus vonden wij van BadmintonWorld Bespanservice dat we daar iets op moesten verzinnen…

En dat hebben we gedaan! Want vele van ons hebben op hun smartphone een pasjes-app, waarin men diverse pasjes heeft toegevoegd van bepaalde winkels/bedrijven. En ook onze bespanpas kun je op zo’n zelfde manier toevoegen aan bijvoorbeeld je Stocard of Rabo Wallet (of andere pasjes-app). je raakt hem dus niet makkelijk meer kwijt en wij kunnen je barcode dan net zo makkelijk scannen.

Wat is een bespanpas precies?

Voorheen kon je bij onze bespanner een bespankaart kopen voor 5 stuks of 10 stuks bespanningen. Je betaalde vooraf dus je bespanningen en kon deze dan later met de bespankaart afbetalen d.m.v. een knipje in je kaart te laten zetten. Zoals men ook met een strippenkaart deed. Het voordeel van een bespankaart was, dat je bespaarde op de kosten. Een bespankaart van bijvoorbeeld 5 stuks was je per bespanning minder kwijt dan als je deze separaat afrekenende bij de bespanner.

Ook nu hebben we dat voordeel voor de klant ingebouwd:

Dat zijn natuurlijk serieuze bedragen, als een bespanning normaliter € 15,- kost. Zeker voor de grootverbruikers is dit een heerlijke besparing! En veelal deze spelers/speelsters maken er gretig gebruik van. Maar ook voor gezinnen die met meerdere fanatiek badmintonnen is dit een flinke besparing.

We hebben zelfs trainers die een bespankaart kochten en deze gebruikte om een klein centje bij te verdienen als ze de bespanningen voor hun spelers/speelsters regelde. Of een paar vrienden die samen zo’n bespankaart kochten….

En dat alles kan nu dus met de bespanpas!

Hoe gaat het in zijn werk?

Nu kunnen we heel uitgebreid een verhaal gaan schrijven, maar dat is echt niet nodig. De uitleg is net zo simpel als het gebruik van de bespanpas!

Via onze webshop kun je een bespanpas kopen. De vind je door HIER te klikken. Je maakt een keuze tussen de opties welke je wil kopen. Geef aan dat het een nieuwe bespanpas is en voeg deze toe aan je winkelmandje. Bij het afrekenen kun je nog kiezen of je de bespanpas komt ophalen bij BadmintonWorld Bespanservice of je kiest voor het laten opsturen via de briefpost.

Je kan met of zonder account een bespanpas kopen. We verklappen er stiekem nog wel even bij dat als je een account aanmaakt en met je account de bestelling afrond, je ook nog eens GRATIS spaarpunten krijgt van ons. Wat je met deze spaarpunten kunt doen, lees je HIER!

Je hebt al een bespanpas en wilt deze upgraden?

Misschien niet helemaal het exacte woord, maar je bespanpas vullen vonden we ook een beetje vreemd klinken. Maar je kan de saldo altijd bijvullen, ongeacht hoeveel je nog op de pas hebt staan.

Je maakt dezelfde stappen als hierboven voor het kopen van een nieuwe pas, maar nu kies je voor “Upgrade bestaande pas”. In het kader Pasnummer bestaande bespanpas vul je dan het nummer van je bespanpas is. Dat nummer staat onder de streepjescode op de bespanpas.

Koop of upgrade je bespanpas via onze webshop….

Als wij je bestelling hebben binnengekregen, dan zorgen wij dat je saldo weer netjes wordt aangevuld met de aantallen die jij hebt bijgekocht. Het enige wat er dan nog moet gebeuren, is je barcode laten scannen als jij je racket weer ontvangt of komt ophalen.

Wat is mijn saldo?

Bij elke aankoop van een bespanning met uw bespanpas, kunnen wij u via de e-mail een bon toesturen van bewijs dat u een bespanning hebt gekocht. Het saldo wordt ook automatisch bijgewerkt en wij kunnen u met regelmaat een update sturen over de hoeveelheid u nog heeft.

Tevens kunnen wij u bij het afrekenen altijd laten zien dat wij een melding uit het systeem als er nog maar drie bespanningen over zijn op uw bespanpas. Dit zullen wij u dan ook tonen op het scherm.

U wil geen bespanpas, maar toch een klein voordeel?

Ook dat kan! Want u kunt ook een bespan-ticket via onze webshop kopen, waarmee u maar € 13,50 per bespanning betaalt. We hebben de keus uit meerdere snaren en kleuren, waarbij u zelfs ook de bespankracht (kilo’s) kan aangeven.

Ook hier geldt dat als u een account heeft en u met uw account het bespan-ticket koopt, er weer GRATIS spaarpunten bij uw account worden bijgeschreven, wat later weer voor extra korting zorgt bij een volgende bespanning of ander product.

De bespan-tickets vindt u door HIER te klikken.

Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust even contact met ons op en wij helpen u dan graag verder.