Punten in webshop

Omdat wij blij zijn met al onze klanten, willen dat ook laten merken! Vanaf nu krijg je bij al je bestellingen punten waarmee je later korting krijgt op een van je volgende bestellingen. Je hoeft hier niets voor te doen, deze punten krijg je GRATIS van ons!

Zoals gezegd hoef jij er helemaal niets extra’s voor te doen. Het bestellen blijft zoals als het was! Of je nu shuttles bestelt of een bespan-ticket voor je favoriete racket. Bij elke € 10,- die jij besteed, krijg jij 1 punt die automatisch wordt toegevoegd aan je account in onze webshop.

En het mooie is, dat jij zelf bepaalt wanneer jij die punten wil inzetten voor een korting! Niet wij, maar jij alleen bepaalt wanneer jij de punten inzet. In je account in onze webshop, zie je exact hoeveel punten je hebt. Maar we houden je ook steeds goed op de hoogte tijdens een nieuwe bestelling. We geven aan hoeveel punten je weer krijgt en wat voor korting je krijgt als jij de gebruikte punten inzet.

Alles open en transparant, geen verborgen kleine lettertjes. En jij bepaalt wanneer je op “Korting toevoegen” klikt tijdens het afronden van een nieuwe bestelling. Jij hebt het zelf in de hand.

Hoeveel euro is 1 punt?

Ook daarin zijn we open en transparant! Voor elk punt die je gratis van ons krijgt, krijg jij € 0,10 korting. Het klinkt niet veel, maar het is al dat je bij 10 punten € 1,- korting krijgt in onze webshop. En die komt dan bovenop de al scherpe prijzen in onze webshop.

Dan kost bijvoorbeeld een bespan-ticket géén € 13,50 maar heb je al een professionele bespanning voor € 12,50! Of koop nog scherper de Redclear Verenshuttles via onze webshop.

Zoals eerder gezegd, jij bepaalt wanneer jij je opgebouwde punten inzet voor korting.

Met terugwerkende kracht!

En om nog extra te laten zien hoeveel onze klanten voor ons betekenen, hebben wij met terugwerkende kracht gratis punten toegewezen aan de klanten met een account in onze webshop die ook al bestellingen hadden geplaatst.

Dus had jij in je account al bijvoorbeeld voor € 100,- besteld? Dan heb je nu 10 punten gekregen van ons. Deze staan dan vanaf nu in je account en kun je direct gebruiken bij een volgende bestelling. Neem snel even een kijkje in je eigen account in onze webshop als je benieuwd bent hoeveel punten jij nu al hebt.

Mocht je meer informatie willen over het sparen van punten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Geef een reactie