Giselle Blanqué Alcaraz gesponsord door BadmintonWorld Bespanservice

Tijdens de Open Dongense 2023 zijn we in gesprek gegaan met Giselle Blanqué Alcaraz en hebben we mooie afspraken met haar kunnen maken hoe we haar kunnen gaan steunen in het behalen van haar doelen. Dus met trots kunnen we melden dat we Giselle als gesponsorde speelster aan ons team hebben mogen toevoegen.

Giselle is een goedlachse jonge dame van 16 jaar en zeer gedreven is alles wat ze doet. Dus ook als Giselle tussen de lijnen van de badmintonbanen staat weet ze van geen ophouden tot de laatste shuttle is gevallen.

Herenigd met elkaar

Onlangs heeft Giselle ook de overstap gemaakt naar BC Shot Dongen, waar ze ook weer herenigd wordt met de één van de drie trainers bij BC Shot, die haar een aantal jaren bij haar oude club in Tilburg heeft getraind en gecoacht tijdens de wedstijden in de competitie en toernooien. Zal het weer net zo’n chemie worden tussen die twee zoals het reeds eerder was?

Volgens ons wel! Want tijdens de Open Dongense 2023 zagen we de twee weer echt als speelster en coach met elkaar lachen en ook serieus bezig zijn met het spel Badminton. Dat gaat de komende tijd wel weer werken.

Tevens ook leuk dat Giselle ook weer herenigd wordt met haar voormalige mixpartner Jonathan Bertens. Ook die chemie was weer terug te zien op de Open Dongense 2023, waar ze weer even elkaars mixpartners waren op het toernooi, weer even elkaar ontdekken in het badmintonspel.

Werken aan de toekomst

Dus we zijn we trots op het feit dat we Giselle hebben kunnen toevoegen aan ons team van gesponsorde spelers/speelsters. Wij als BadmintonWorld bespanservice zijn nooit op zoek naar de spelers/speelsters die op het hoogste niveau spelen, maar wel naar speelsters als Giselle. Spelers/speelsters die misschien niet het talent hebben om aan de absolute top te staan, maar wel de vechtlust en inzet hebben wat boven de rest uitsteekt.

Dat is waarom wij speelsters als Giselle graag in ons team hebben. Ze wil werken aan de toekomst, kijken wat er nog uit te halen valt om nog meer van de mooie sport te kunnen gaan genieten. En dat siert haar zo als speelster. En daarom willen wij graag een steentje bijdrage middels materialen, zodat Giselle zich helemaal kan focussen op het badmintonnen en kan bouwen aan haar toekomst binnen het badmintonnen.

4 gedachten over “Sponsoring Giselle Blanqué Alcaraz”
  1. Gefeliciteerd Giselle, wat mooi dat je een sponsorcontract hebt gekregen. Veel succes met het behalen van je doelen.

  2. Geweldig gewoon dat mijn dochter zo gedreven is en gesponsord word.
    Veel plezier in je sport.
    Papa

Geef een reactie