KUMPOO Power Shot Nano Hexagon 2300II

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar we sponsoren echt elke klant die bij een nieuwe bespanning kiest om het logo van BadmintonWorld Bespanservice op hun bespanning te laten zetten. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u verder in dit bericht….

Vele klanten weten ondertussen dat als wij van BadmintonWorld Bespanservice iets beloven en/of toezeggen, dat wij onze woorden nakomen, dus ook deze toezegging gaan we nakomen! En het kost u verder nauwelijks moeite om voor deze “sponsoring” in aanmerking te komen.

Alles wordt helaas duurder

Helaas kunnen wij er vaak ook niet omheen, dat alles duurder wordt. Dit heeft vaak te maken met dat de grondstoffen duurder worden om de producten te kunnen fabriceren. Maar wij van BadmintonWorld Bespanservice zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om voor onze klanten te zoeken naar besparingen.

Ook deze keer hebben we dat voor elkaar gekregen in de vorm van een “sponsoring”, zoals wij dat zelf noemen.

Maar hoe werkt dat nu precies? Dat leggen wij u graag uit!

Wij belonen u voor ons logo op uw bespanning!

Bij de aankoop van een bespan-ticket hebt u diverse mogelijkheden. Zoals het kiezen van een kleur, de bespankracht en sinds kort kunt u ook kiezen of u wel of geen logo van ons op uw bespanning wil. Een bespanning kost tegenwoordig € 17,50 en een bespanning met ons logo kost maar € 15,-

Dus wij sponsoren u dan voor € 2,50 per nieuwe bespanning die u door onze bespanner laat plaatsen in uw racket. Maar we gaan een stapje verder!

Als u een bespan-ticket via onze webshop koopt, kost een standaard bespanning ineens maar € 16,- per bespanning. Maar kiest u voor een nieuwe bespanning met ons logo erop, dan betaalt u nu maar € 13,50

En dat is nog niet alles, wat we hebben ook nog steeds de spaarpunten, die u gratis bij elke bestelling krijgt. Daarover kunt u HIER meer lezen!

Waar vind u deze prijs nog?

Wij vonden dat we op deze manier toch een mooie prijs voor onze klanten hebben kunnen bedenken. U promoot ons met een logo op uw bespanning en wij belonen u daarvoor middels een leuke korting. Voor wat hoort wat, vinden wij. Vandaar dat we dit mooie gebaar naar al onze klanten willen maken.

En zeg nou eerlijk, waar vind je zo’n scherpe prijs nog voor een professionele bespanning van één van de top-bespanners die aan het werk zijn. Wij denken dat het heel schaars is om voor een prijs van € 13,50 nog een bespanning te laten zetten. Het enige wat u hoeft te doen, is een bespan-ticket vooraf kopen en deze ticket aan uw racket hangen. Onze bespanner heeft dan meteen alle nodige informatie om het racket te kunnen bespannen.

Mooier kunnen we het niet maken!


Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen via onze contactpagina of door ons een whatsapp te sturen. Bellen mag natuurlijk ook altijd…

Geef een reactie