BC Shot Dongen

Met regelmaat zitten de PR-afdeling van BC Shot Dongen en BadmintonWorld samen om weer naar de toekomst te kijken, waar we als hechtteam kijken naar waar we weer wat kunnen gaan doen op het gebied van merchandise en exposure voor in de sporthal.

Zo hebben we een tijdje geleden de officiële BC Shot Hoodie in de club geïntroduceerd en sindsdien kleurt de Sporthal de Salamander in Dongen helemaal Royal Blue, waarbij vele al zeggen BC Shot Blauw! Natuurlijk hebben we ook speciaal voor de jeugdleden een officiële BC Shot Hoodie in kleinere kindermaten. Geweldig om vele leden te zien lopen in die mooie gave BC Shot Hoodie. Maar ook in andere sporthallen lopen ze te pronken en trots te wezen op hun clubje en krijgen de BC Shot leden dan ook vaak te horen hoe netjes ze erbij lopen.

Maar naast de officiële BC Shot Hoodie komen er steeds meer leuke nieuwe BC Shot items bij, zoals het BC Shot Sportshirt. En wat dacht je van een BC Shot Beanie, die je hoofd en oren lekker warm houden in de koudere dagen.

BC Short Sportshirt

BC Shot Sportshirt

Het originele BC Shot Sportshirt is gemaakt van een lichtgewicht Mesh-stof, welke makkelijk vocht opneemt, maar het ook weer makkelijk loslaat.

Op de achterzijde van het shirt staat het grote BC Shot Logo en de naam van de speler/speelster

Leverbaar in Unisex, getailleerd en junior maten.

BC Shot Short

De originele BC Shot Short is een lichtgewicht sportbroek, ademend en vochtregulerend. Met zakken in de zijnaden en een binnenbroek. Draagt comfortabel en is stretch, dus beweegt mee met elke beweging die je maakt.

Leverbaar in grote maten en in junior maten

BC Shot Short
BC Shot Skort

BC Shot Skort

De officiële BC Shot Skort, oftewel de broekrok. Rokje met vaste binnenbroek, met brede band en split aan de zijkant. Lichtgewicht en comfortabel bij het sporten.

Leverbaar in grote maten en junior maten

BC Shot Hoodie

De enige echte originele BC Shot Hoodie! De sporthal kleurt inmiddels al helemaal Royal Blue, waar de meeste spelers/speelsters het al BC Shot Blauw noemen.

Leverbaar in unisex en junior

BC Shot Hoodie

BC Shot Beanie

Voor in de koudere dagen, maar mag ook op warme dagen, de heerlijke BC Shot Beanie. Lekker warm op je hoofd en zit gewoon heerlijk! En natuurlijk ook hartstikke stoer!

Leverbaar in twee kleuren

BC Shot Sliders

Als je graag op slippers loopt, dan wil je als lid van BC Shot toch alleen maar op deze super gave BC Shot Sliders lopen? Voorgevormde zolen, die tevens schokabsorberend zijn.

Leverbaar in zwart en wit

En er gaat nog veel meer komen in onze speciale categorie voor BC Shot Dongen in onze webshop!