Bedrukken

Wij bedrukken T-shirts, hoodies, petten, polo’s, sweaters, broeken en nog veel meer! Ook bedrukken wij bedrijfskleding. Dit kan op o.a. katoen, polyester, jute, diverse soorten leer en softshell.

Wij kunnen uw teksten en logo’s in meerdere kleuren bedrukken met o.a. Flex-, Flock- en Premiumfolie. Wij leveren (nog) geen fullcolour en/of sublimatie.

Maar ook in diverse soorten prints, zoals dierenprints, Carbon-look, Holografisch, Glitter, Glow in the Dark, etc. (prijzen op aanvraag)

Prijzen

Het bedrukken van teksten

  • 1e regel tekst: € 3,50
  • 2e regel tekst: + € 1,-
  • 3e en volgende regel tekst: + € 1,50 (per regel)

Het bedrukken van logo’s

  • Logo klein (tot maximaal 90mm x 90mm): € 3,50
  • Logo groot (tot maximaal 300mm x 300mm): € 7,50

Aanleveren bestanden

Om er voor te zorgen dat wij uw logo’s en/of eigen ontwerpen goed kunnen verwerken, is het van belang dat u uw bestanden aanlevert met snijtekens in EPS , SVG, PDF of JPG/JPEG AI

Voor het omzetten van uw logo’s vanuit andere bestanden (zoals bijvoorbeeld PNG) rekenen wij een kleine vergoeding van € 5,-, waarbij we wel vragen om duidelijke bestanden met strakke buitenlijnen. Anders kunnen wij deze niet omzetten naar snijbestanden.

BadmintonWorld Bespanservice kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele spelfouten in uw zelf aangeleverde teksten, verkeerde snijlijnen in uw bestanden. Het bestand dient daarop door u zelf te worden gecontroleerd.

Bij het leveren van kleding met bedrukking, kunnen wij deze ook niet meer terug nemen, gezien we de kleding speciaal voor u hebben besteld en bedrukt.


Voor meer informatie over mogelijkheden voor het bedrukken van (sport)kleding, kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail (klik hier) of bijvoorbeeld WhatsApp