Bespanservice t.b.v. BV Houten

U bent naar alle waarschijnlijkheid op deze pagina terecht gekomen, omdat u een racket(s) voor een nieuwe bespanning hebt afgegeven aan de trainer van BV Houten. Via deze pagina zullen we met u de nodige financiële zaken afhandelen.

We zullen u een aantal vragen stellen, zodat we u de juiste factuur kunnen toesturen, welke u dan makkelijk kan betalen via iDeal.

Een standaard bespanning (zonder logo’s) kost € 16,00. Maar kiest u voor het logo van BadmintonWorld Bespanservice geven wij u € 2,50 korting en betaalt u maar € 13,50 per bespanning!

Om de factuur goed te kunnen opstellen, willen wij u vragen de onderstaande gegevens in te vullen en deze dan aan ons toe te sturen door op de knop “Verzenden” te klikken. Als het racket klaar is, zullen wij u een factuur op het door u opgegeven e-mailadres toesturen. In de mail zit een knop waarmee u de factuur direct via iDeal kan betalen.

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.


    Mocht u nu wel exact weten welke bespanning u in het racket wil, ga dan meteen naar onze webshop en bestel daar een bespan-ticket. Uw racket (of rackets) zal dan volgens uw opgave worden bespannen.

    Klik HIER om direct een bespan-ticket te kopen!