Redclear Sportswear

Bent u als club opzoek naar nieuwe clubkleding? Dan kunnen wij wellicht iets voor u in deze betekenen met de Redclear Sportswear.

De kleding is van hoge kwaliteit en kleurvast, prettig te dragen door de speciale stof die perfect vocht absorbeert. De polo's zijn te leveren in twee modellen, welke wij standaard in drie kleuren combinaties uit voorraad kunnen aanleveren. Maar het is ook mogelijk om de kleuren van de polo's af te stemmen op de clubkleuren. Het is dus mogelijk om de kleuren van de polo's te laten aanpassen in de kleuren die u graag zou willen, zodat u echt een uniek clubshirt heeft voor al uw spelers en speelsters.

Een ander groot voordeel is de prijs! De Redclear Sportswear is een echte besparing op clubkas als u dit vergelijkt met andere merken. Tevens kunnen wij de kleding langere periodes leveren dan de reguliere sportmerken, die vaak maar twee jaar hanteren. Redclear Sportswear is langer leverbaar in de kleuren die u graag wenst voor uw club.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij zullen u de nodige informatie verstrekken. Ook kunnen wij voor u een passende en vrijblijvende offerte toesturen, zonder enige verdere verplichtingen.