De BadmintonWorld Bespanservice staat garant voor kwaliteit en service, beide op een hoog niveau. Onze bespanner heeft ruim 25 jaar ervaring met het bespannen van badmintonrackets en mag zich sinds 2014 ook "member of the YONEX Benelux Stringing Team" noemen.

Kwaliteit

Onze bespanner zal uw racket(s) grondig bekijken op eventuele beschadigingen. Na het bekijken zal hij uw een eerlijk advies geven of het racket nog in goede conditie is om te laten bespannen. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw investering in een nieuwe bespanning voor niets is geweest.

Service

Vanaf het moment dat u een overeenkomst bent aangegaan met onze bespanner om uw racket(s) te laten bespannen, zal het 1 á 2 dagen duren alvorens u uw racket(s) weer kan komen ophalen. Om u goed te informeren wanneer uw racket(s) klaarliggen, kunt u er voor kiezen om uw mobiele nummer achter te laten bij de bespanner, zodat hij u een berichtje via whatsapp of sms kan sturen, als uw rackets weer klaar liggen. Overigens is het ook mogelijk om deze informatie via de e-mail te krijgen, als u dat prefereert boven een whatsapp of sms.

Wat kunt u kiezen?

Natuurlijk hebt u de vrij keuze in het assortiment snaren die bij de BadmintonWorld Bespanservice op voorraad liggen, zowel in merk, type als kleur hebt u dan een ruime keuze. Maar ook kunt u zelf aangeven op welke bespankracht (kilo's) u op uw bespanning wil laten zetten. De meeste spelers/speelsters hebben dan ook een eigen voorkeur.

Mocht u dit zelf (nog) niet weten, dan kan onze bespanner u daarin adviseren wat wellicht voor u de juiste keuze zal zijn qua type snaar met de daarbij passende bespankracht.

De snaren waar u op dit moment uit kunt kiezen zijn: 

- YONEX BG65 [0,70mm] - Kleuren: Wit, Oranje en Neon Geel
- YONEX BG65Ti [0,70mm] - Kleuren: Wit, Roze, Neon Geel en Rood
- YONEX BG80 [0,68mm] - Kleuren: Wit en Neon Geel
- YONEX NBG95 [0,69mm] - Kleur: Cosmic Gold
- YONEX Aerobite [0,67/0,61mm] - Kleur: Rood/wit
- YONEX Aerobite Boost [0,72/0,61mm] - Kleur: Geel/zwart
- KUMPOO KS-2.1 [0,67mm] - Kleuren: Wit
- KUMPOO KS-69 [0,70mm] - Kleur: Geel/Groen
- FLYPOWER FP80 [0,68mm] - Kleur: Wit

Al onze bespanningen kosten € 15,- per racket

Hybride bespanningen (combinatie van twee type snaren) is ook mogelijk! Ook kun je een samenstelling maken van twee kleuren van dezelfde snaar. Mocht er nu een snaar niet tussen staan, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen de meeste snaren ook leveren en bespannen op bestelling.

Eigen snaren

Onze bespanservice heeft een ruime keuze snaren, maar toch kan het zijn dat u eigen snaren heeft die u graag in uw racket zou willen hebben. Ook dan helpen wij u graag door deze op de gewenste kilo's in uw racket te plaatsen. Wij vragen hier dan wel een vergoeding van € 10,- voor en uw setje snaren dient minimaal 10 meter lang te zijn.

Logo op uw bespanning

Standaard plaatst onze bespanservice het logo van BadmintonWorld op uw bespanning. Maar als u bijvoorbeeld vanwege afspraken met uw sponsor een ander logo op uw bespanning wil, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben diverse sjablonen liggen van o.a. de merken Yonex, Carlton, Forza, Winex, Flypower, Fleet. Als wij het sjabloon van het gewenste merk niet hebben liggen, vragen wij u deze aan te leveren. Wij plaatsen het logo geheel kosteloos op uw bespanning.

Afspraak maken

Omdat het natuurlijk heel lastig is om onze bespanservice aan te bieden via de webshop, raden wij u aan om via de e-mail of telefonisch met ons een afspraak te maken. Mocht u te ver buiten de regio van Tilburg wonen en toch uw racket door onze bespanner willen laten bespannen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Houdt u er dan wel rekening mee dat u zelf het racket naar ons dient op te sturen en dat de verzendkosten van het opsturen en het retour sturen door BadmintonWorld voor uw eigen rekening zullen komen.

Ook kan BadmintonWorld niet aansprakelijk gesteld worden van eventuele schades die het racket kan oplopen tijdens het verzenden met een pakketdienst.

Garanties

Natuurlijk geven wij u een garantie op uw nieuwe bespanning, mits deze bij normaal gebruik op een zeer kort termijn is gesneuveld, bijvoorbeeld tijdens de eerste training na het bespannen. BadmintonWorld geeft geen garantie op badmintonrackets en zeker niet als er gekozen wordt voor een hogere bespankracht dan dat de fabrikant als maximum heeft opgegeven. Dit is voor eigen risico van de klant.

Overigens kan BadmintonWorld niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan uw badmintonracket(s), welke niet duidelijk aantoonbaar kunnen worden gemaakt dat deze tijdens het bespannen zijn ontstaan.

Mocht u nog vragen hebben over onze bespanservice of een afspraak willen maken, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 087-8709689