Verzenden of ophalen

Verzenden

De artikelen die u besteld via onze webshop worden standaard verzonden met PostNL tegen het geldende tarief op dat moment. De artikelen worden met zorg ingepakt en verzonden. Ook is het mogelijk om bij kleinere artikelen te kiezen voor het laten verzenden in een enveloppe of klein pakketje wat door de brievenbus kan. Bij het verzenden met deze optie zal er automatisch een gereduceerde prijs gerekend worden voor de verzendkosten.

Tevens heeft u als klant de mogelijkheid om de dag naar keuze aan te geven, wanneer u het pakketje wil laten afleveren bij u thuis of bij welk PostNL-locatie. Deze optie is alleen beschikbaar voor onze Nederlandse klanten. Het kiezen van een dag voor het laten leveren van uw pakket, is natuurlijk wel afhankelijk van de voorraad die wij op dat moment hebben.

Woont u in België, Luxemburg of Duitsland? Ook daar leveren wij via PostNL gewoon uw bestellingen netjes af. Hiervoor rekenen wij de op dat moment geldende tarieven.

Ophalen

Het is eventueel mogelijk om uw bestelling op te halen in Tilburg. Dit kan alleen via het maken van een afspraak, gezien BadmintonWorld geen winkel en/of showroom heeft. Bij het maken van een afspraak voor het ophalen van uw artikel(en), zullen wij u een adres doorgeven en datum/tijd waar en wanneer u pakket kan ophalen. Uiteraard worden er dan géén verzendkosten bij u in rekening gebracht.

Ophalen in sporthal (voor leden SC/BC Reeshof)

Tevens is het mogelijk (voor leden van SC/BC Reeshof) om de bestelling op te halen in een sporthal in Tilburg. Dit zou kunnen op maandag-, woensdag- of donderdagavond in Sportcentrum Reeshof te Tilburg. Wel dient dit volgens afspraak te geschieden en op een afgesproken tijdstip.

Leden van SC/BC Reeshof dienen na het aanmaken van een account contact met ons op te nemen, zodat wij hen aan de juiste gebruikersgroep in onze webshop kunnen toevoegen. Nadat dit gerealiseerd is, kunnen leden van SC/BC Reeshof bij het afronden van de bestelling een keuze maken hoe ze hun artikelen afgeleverd willen krijgen.

Bespanservice

Is uw racket toe aan een nieuwe bespanning, dan kan onze bespanservice uw racket weer op nieuw bespannen. Ook hiervoor dient vooraf een afspraak gemaakt te worden, op welke dag en tijdstip u uw racket kan komen afgeven op een afgesproken adres. Bij het afgeven van het racket, zal er met u een dag en tijdstip worden afgesproken wanneer u het racket weer kan komen ophalen.

Het is helaas niet mogelijk om te wachten op uw racket op het adres waar u het racket afgeeft.

Veilige betaling

iDeal

Via onze website is het mogelijk om veilig te betalen via iDeal, welke verloopt via een veilige SSL-verbindingen op de website van uw eigen bank. Tevens is het mogelijk om met uw smartphone met een QR-code te betalen als u iDeal kiest. Geen cardreader meer nodig bij het betalen via de QR-code, mits uw eigen bank dit aanbied als betalingsmogelijkheid binnen iDeal.

PayPal

Betaalt u liever via uw PayPal-account? Ook dat is mogelijk in onze webshop.

Pinnen

Via onze webshop gaat pinnen natuurlijk niet, maar mocht u ons tegenkomen op toernooien of wilt u de bestellingen afhalen bij BadmintonWorld Bespanservice en/of in de sporthal, dan is er de mogelijkheid om veilig te pinnen bij ons. Ook contactloos betalen behoort tot de mogelijkheden. Voor het afhalen van bestellingen bij BadmintonWorld Bespanservice en/of in de sporthal dient u eerst een afspraak te maken met ons, zodat we het tijdstip kunnen afstemmen.