Bespanservice

Onze bespanservice staat garant voor kwaliteit en service, beide op een hoog niveau. Onze bespanner heeft ruim 25 jaar ervaring met het bespannen van badmintonrackets en mag zich sinds 2014 ook “member of the YONEX Benelux Stringing Team” noemen.

Kwaliteit

Onze bespanner zal uw racket(s) grondig bekijken op eventuele beschadigingen. Na het bekijken zal hij uw een eerlijk advies geven of het racket nog in goede conditie is om te laten bespannen. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw investering in een nieuwe bespanning voor niets is geweest.

Service

Vanaf het moment dat u een overeenkomst bent aangegaan met onze bespanner om uw racket(s) te laten bespannen, zal het 1 á 2 dagen duren alvorens u uw racket(s) weer kan komen ophalen. Om u goed te informeren wanneer uw racket(s) klaarliggen, kunt u er voor kiezen om uw mobiele nummer achter te laten bij de bespanner, zodat hij u een berichtje via whatsapp of sms kan sturen, als uw rackets weer klaar liggen. Overigens is het ook mogelijk om deze informatie via de e-mail te krijgen, als u dat prefereert boven een whatsapp of sms.

Wat kunt u kiezen?

Natuurlijk hebt u de vrij keuze in het assortiment snaren die bij de BadmintonWorld Bespanservice op voorraad liggen, zowel in merk, type als kleur hebt u dan een ruime keuze. Maar ook kunt u zelf aangeven op welke bespankracht (kilo’s) u op uw bespanning wil laten zetten. De meeste spelers/speelsters hebben dan ook een eigen voorkeur.

Mocht u dit zelf (nog) niet weten, dan kan onze bespanner u daarin adviseren wat wellicht voor u de juiste keuze zal zijn qua type snaar met de daarbij passende bespankracht.

De snaren waar u op dit moment uit kunt kiezen zijn:

Alle bespanningen met Yonex-snaren kosten € 16,50 per racket (zonder logo)

Koopt u vooraf een bespan-ticket via onze webshop, dan kunnen wij vanaf € 13,50 al een nieuwe bespanning voor u plaatsen. Kijk HIER boor de mogelijkheden

Hybride bespanning

Naast de hybride bespanningen die Yonex in het assortiment heeft (Aerobite en Aerobite Boost) is het bij onze bespanservice ook mogelijk een hybride bespanning samen te stellen (combinatie van twee type snaren). Als voorbeeld zou je een combinatie van de BG65Ti en de BG80 kunnen kiezen, welke beide een hard feeling snaar zijn, maar de BG65Ti (lengte snaar) net wat meer kan hebben de de BG80 (breedte snaar) .

Ook kun je een samenstelling maken van twee kleuren van dezelfde snaar. Mocht er nu een snaar niet tussen staan, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen de meeste snaren ook leveren en bespannen op bestelling.

De Hybride bespanningen die wij op dit moment als keuze hebben:

Eigen snaren

Onze bespanservice heeft een ruime keuze snaren, maar toch kan het zijn dat u eigen snaren heeft die u graag in uw racket zou willen hebben. Ook dan helpen wij u graag door deze op de gewenste kilo’s in uw racket te plaatsen. Wij vragen hier dan wel een vergoeding van € 12,50 voor en uw setje snaren dient minimaal 10 meter lang te zijn.

Koopt u een bespan-ticket via onze webshop, dan plaatsen wij uw eigen snaren al vanaf € 10,50

Logo op uw bespanning

Standaard plaatst onze bespanservice het logo van BadmintonWorld Bespanservice op uw bespanning, waarvoor wij u dan een sponsorkorting geven van € 2,-. Normaliter kost een bespanning € 16,50 bij onze bespanservice, maar als u kiest voor het logo van BadmintonWorld Bespanservice op uw bespanning, kost deze maar € 14,50

Maar als u bijvoorbeeld vanwege afspraken met uw sponsor een ander logo op uw bespanning wil, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben diverse sjablonen liggen van o.a. de merken Yonex, Victor, Carlton, FZ Forza, Winex, Dunlop, Flypower, Fleet. Als wij het sjabloon van het gewenste merk niet hebben liggen, vragen wij u deze aan te leveren. Wij plaatsen het logo geheel kosteloos op uw bespanning.

Vooraf een bespanticket kopen en betalen met extra korting per bespanning? Neem dan snel een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden en prijzen. KLIK HIER om een keuze te maken!!

Afspraak maken

Omdat het natuurlijk heel lastig is om onze bespanservice aan te bieden via de webshop, raden wij u aan om via de e-mail, whatsapp of telefonisch met ons een afspraak te maken. Mocht u te ver buiten de regio van Tilburg wonen en toch uw racket door onze bespanner willen laten bespannen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Houdt u er dan wel rekening mee dat u zelf het racket naar ons dient op te sturen en dat de verzendkosten van het opsturen en het retour sturen door BadmintonWorld Bespanservice voor uw eigen rekening zullen komen.

Ook kan BadmintonWorld Bespanservice niet aansprakelijk gesteld worden van eventuele schades die het racket kan oplopen tijdens het verzenden met een pakketdienst.

Garanties

Natuurlijk geven wij u een garantie op uw nieuwe bespanning, mits deze bij normaal gebruik op een zeer kort termijn is gesneuveld, bijvoorbeeld tijdens de eerste training na het bespannen. BadmintonWorld Bespanservice geeft geen garantie op badmintonrackets en zeker niet als er gekozen wordt voor een hogere bespankracht dan dat de fabrikant als maximum heeft opgegeven. Dit is voor eigen risico van de klant.

Overigens kan BadmintonWorld Bespanservice niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan uw badmintonracket(s), welke niet duidelijk aantoonbaar kunnen worden gemaakt dat deze tijdens het bespannen zijn ontstaan.

Mocht u nog vragen hebben over onze bespanservice of een afspraak willen maken, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 06-12039689

Yonex Benelux Stringing Team
Yonex Benelux Stringing Team